Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 100€ pakettitoimitukset 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Yrityksestä

Tarinamme

Diileri.com on uusi hiljattain perustettu 100% kotimainen verkkokauppa, jonka tarkoituksena on tarjota meille jokaiselle jotakin järkevin hinnoin. Perustajat ovat itsekin tekevää sekä yritteliästä sakkia ja kaupankäynti on aina ollut meille mielekästä puuhaa. Näimme tässä yhdistäviä tekijöitä sen verran, jotta päätimme perustaa Diilerin. Meitä perustajia on yhteensä neljä ja olemme kaikki Etelä-Pohjanmaalaisia. Diileri.com nimi saattaa tuoda tietysti monelle mieleen kaikenlaista jännää, mutta meille se kuvastaa diilien tekemistä ja kaupankäyntiä yleisesti. Toki Etelä-Pohjanmaalaisilla on aina ollut hieman omalaatuinen huumorintaju, emmekä ota kaikkea  niin vakavasti.

Haluamme olla reilu ja rehti kauppapaikka kaikille ja toivomme, että tämä näkyy toiminnassamme. Pyrimme neuvottelemaan edullisia diilejä tukkurien kanssa, jotta SINÄ saisit laatutuotteita halvemmalla. Meiltä löydätkin usein sopivan vaihtoehdon niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Tuotteita meiltä löytyy laidasta laitaan esimerkkinä työkalut, pressuteltat, ultraäänipesurit, otsalamput, lasten sähköautot, trampoliinit, suurtalouskahvinkeittimet sekä paljon muuta.

Pyrimme sujuvaan ja joustavaan asiakaspalveluun jotta asiat hoituisivat, eikä pienistä nipoteta. Meiltä voit ostaa turvallisin mielin sillä tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja maksuyhteytemme on suojattu. Varasto- ja kuljetuspalveluihin on myös panostettu, sillä olemme ulkoistaneet palvelut alan ammattilaisille, jotta kaikki hoituisi niin nopeasti kuin mahdollista, jottet joutuisi odottamaan pakettiasi turhaan sen takia, että joku meistä ”ei ole ehtinyt” tuotetta pakkaamaan ja postittamaan.

Tervetuloa ostoksille.

Kiitos lukemisesta, toivottavasti saamme tehdä kanssanne hyviä kauppoja.

– Diileri.comin väki.