Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen vapaa-ajan ja työkalujen verkkokauppa

Vertailussa Metabo- ja Einhell-akkutyökalut

Mietitkö, onko merkillä väliä? Vertailetko Metabon ja Einhellin välillä? Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että Metabolta löytyy kattavammin valikoimaa kovaan ammattikäyttöön, kun taas Einhelliltä löytyy mainioita ratkaisuja myös satunnaiselle tee-se-itse-nikkaroijalle. Takuuhuoltojen puolesta Metabo on erityisen oiva siinä, että kaikki meiltä ostetut Metabot voidaan huollattaa virallisissa huoltoliikkeissä ympäri Suomen. Metabo XXL -takuulla takuuaikaa voit pidentää jopa kolmeen vuoteen (https://www.metabo.fi/xxl-takuu/). Myös Einhelliltä löytyy hyvät kahden vuoden takuut niin suosittuihin akkuporakoneisiin kuin muihinkin työkaluihin.

Einhell Akkuiskuporakone TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0 Ah)Metabo BS 18L 18V Akkuporakone sis. 2 akkua ja kattava tarvikesarja

Millainen on hyvä akkuporakone? Kumpi valita, Metabo vai Einhell?
Yksi käytetyimmistä työkaluista on varmasti akkuporakone. Metabo ja Einhell ovat kummatkin tunnettuja ja laadukkaita työkaluvalmistajia, joten olipa valintasi kumpi tahansa, varman päälle otat joka tapauksessa. Akkuporakone on yksi käytetyimpiä työkaluja niin kotona kuin ammattiremontoijan käsissä, joten vertailuun kannattaa käyttää pieni ajatus. Kummaltakin löytyy järeät ratkaisut ammattikäyttöön – Metabon 18V akkuporakone https://www.diileri.com/tuote/metabo-18v-akkuporakone-bs-18-l-bl-q-sis-2-x-2-0-ah-akut/, on kova vastus Einhellin vastaavalle. https://www.diileri.com/tuote/einhell-akkuiskuporakone-te-cd-18-50-li-i-bl-2×20-ah/. Kummassakin on hyvän akkuporakoneen ominaisuudet, eli vääntöä riittää ja istukan halkaisija (13 mm) on tarpeeksi iso isommallekin poralle tai ruuvauskärjelle. Mainituissa malleissa Metabossa vääntöä on hieman enemmän, eli 60 newtonin verran, kun taas Einhellillä 50 Nm. Molemmissa hiiliharjaton moottori varmistaa tehot pitemmäksikin aikaa.

Metabon ja Einhellin suositut ratkaisut remontoijalle:

 • Akkuporakone
 • Akkuiskuporakone
 • Akkuruuvinväännin
 • Käsisirkkeli
 • Kulmahiomakone
 • Akkupistosaha
 • Akkupuukkosaha

Einhelliltä puutarhurin ja pilkkijän akkutyökalut
Einhelliltä löytyy valikoimastamme myös puutarhan ja pihamaan hoitoon tarkoitettuja akkutyökaluja. Esimerkiksi Einhellin akkulehtipuhallin lämmittää syksyllä mieltä. Terassipesurilla on käyttöä läpi lämpimien säiden – se puhdistaa niin terassit, laiturit kuin laatoitukset. Kun kylmä kovettaa pilkkijän, voi apu löytyä monipuolisesta jääkairapaketista.

Suositut Einhell-työkalut ulkokäyttöön:

 • Akkulehtipuhallin
 • Akkuketjusaha
 • Akkuterassipesuri
 • Jääkairapaketti
 • Akkuruohonleikkuri
 • Akkutrimmeri

Tässä on kaikki tarvittava: Einhell Power X-Change akkutyökalusarja
Kun puhutaan akkukoneista, niin juurikin akkujen toiminta mietityttää. Että mikä sopii mihinkin, ja toisaalta, eikö vähempikin määrä akkuja riittäisi? Tämän tarpeen tiedostavat valmistajatkin, ja esimerkiksi Einhellin Power X-Change akkukonesarjassa selviät (https://www.diileri.com/tuote-osasto/tyokalut/akkutyokalut/einhell-power-x-change-akkutyokalut/) mainiosti yhdelläkin akulla, vaikka käytössäsi olisi useampi työkalu porakoneesta ruuvinvääntimeen. Toisaalta, tositekijä voi tarvita kaksikin akkua, sillä ammattimiehellä ei ole aikaa odotella akkujen latauksia. Silloin esimerkiksi akkupaketti 2 x 18V pelastaa tilanteen. https://www.diileri.com/tuote/einhell-power-x-change-2-x-18v-4-0-ah-akku/  Ja kun vielä kiristetään tahtia, voi tarpeen olla tuplalaturi https://www.diileri.com/tuote/tuplalaturi-einhell-power-x-change-18-v/, jossa molemmat akut latautuvat kerralla, yhtä nopeasti. Tuoteperheen työkalut toimitetaan yleensä ilman erikseen saatavia akkua ja latauslaitetta. Esimerkiksi Einhellin akkuruuvinväännin https://www.diileri.com/tuote/einhell-iskeva-akkuruuvinvaannin-te-ci-18-li-solo/ toimitetaan ilman akkua. Silloin, että tavallaan maksa turhasta, vaan mitoitat akkujen ja latureiden määrän tarpeisiisi. Ja jääpä säilytystilaa sitten muuhunkin.

Hyviä ratkaisuja ammattilaisille ja kotikäyttöön kohtuuhintaan

Metabon ja Einhellin ratkaisut ovat sopivia niin ammattilaiselle kuin kotiremppaajille. Annamme mielellämme lisätietoa tuotteistamme, joten olethan yhteydessä. Yrityksellesi voimme tarjota isompien erien reilut tarjoukset. Jos taas etsit edullisia perustyökaluja kotiin, luethan vielä artikkelimme aiheesta Omakotitalossa tarvittavat työkalut. https://www.diileri.com/omakotitalossa-tarvittavat-tyokalut/