Yhteensä: 0,00 


Ostoskori on tyhjä.

Valitse sivu
Kokoontaittuva supiloukku

Supiloukku, kokoontaittuva

49,00 

Kätevä kokoontaittuva supioukku, joka on valmistettu alusinkkiverkosta ja lankavahvikkeet ovat galvanoituja. Pituus on 107 cm, korkeus 34 cm ja leveys 37 cm. Kokoontaitettuna loukku on vain 8 cm korkea.

Kuvaus

Kokoontaittuva supiloukku, viritä ansa vetämällä jousta ylöspäin ja käännä luukku sisäänpäin. Tämän jälkeen kiinnitä astinlaudassa oleva laukaisin luukun yläosassa olevaan pidikkeeseen. Lopulta laita syötti loukun päähän. Kun minkki astuu loukun sisälle olevalle astinlaudalle napsahtaa ansa kiinni. Sopii myös tarhakettujen sekä villikissojen pyyntiin.

Supikoiraa pidetään nykyisin Suomessa haitallisena vieraslajina. Supikoiran elinympäristö on tyypillisesti kosteat ja rehevät lehti- ja sekametsät, joissa on runsaasti aluskasvillisuutta. Laji viihtyy erityisesti järvenrantojen, soiden, jokien ja purojen läheisyydessä ja erityisesti syksyisin peltojen laitamilla. Sitä ei yleensä tavata suurissa luonnontilaisissa erämaissa. Suomen saaristossa laji suosii kuivia mäntymetsiä, joissa kasvaa variksenmarjaa. Supikoiria elää myös ihmisasutuksen lähellä, ei kuitenkaan kaupunkien keskusta-alueilla. Se on kaikkiruokainen ja syö esim. hiiriä, marjoja, lintuja sekä kalaa. Pituus yleensä noin 60 – 80 cm ja paino 4 – 7 kg. Talvisin aktiivisuus on vähäistä.

 

  • Mitat: 107 x 34 x 37 cm
  • Tuotenumero 101943937
  • EAN 6438014188591

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Supiloukku, kokoontaittuva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toimituskulut

Alk. 0€

Toimitusajat

2-5 vrk

turvalliset

Maksutavat

palautusoikeus

30 VRK

Olemme kotimainen verkkokauppa. Tuotteita työkaluista urheiluvälineisiin. Suomalaista asiakaspalvelua. Paljon tarjouksia.

Ota yhteyttä

010 201 1960
asiakaspalvelu(at)diileri.com
ark. 10.00 - 16.00
#Diileri.com@Facebook.com
Blogi, tiedotukset yms.

Yrityksille

Yritysmyynti
0