Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

100% suomalainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

turvalliset kotimaiset maksutavat

Ranch Basic lumenpudotin 6 m

Lumenpudotin 6 m, Ranch Basic

Ranch Basic lumenpudotin on erittäin kätevä apuri, jolla pudotat lunta näppärästi talon, varaston, pressutallin yms katolta. Lumenpudottimen toimintasäde on 1.5 – 7 metriä, joten ulottuvuutta on ja koko lumenpudotin on painoltaan mukavan kevyt, vain 4,5 kiloa. Puree erinomaisesti nuoskaiseen tai jäätyneeseenkin lumeen terän ansiosta. Kehikon teräosa on suunniteltu siten, että terä ei osu kattoon. Toimii kahteen suutaan, pudottaa lunta sekä työnnettäessä että vedettäessä.

Hinta vain:69,00 

Loppu

Yli 100€ tilauksille ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus koskee yli 100 euron tilauksia ja tuotteita joiden paino on alle 35 kg. Rahtituotteidein toimitus on alk. 9,95€.

30 päivän palautusoikeus

Mielenrauhaa ostamiseen - voit vaihtaa tai palauttaa tuotteesi vielä 30 päivää toimituksen jälkeen.

~

Turvalliset ja monipuoliset maksutavat

Maksa kuten haluat - verkkopankit, luottokortit, lasku ja osamaksu sekä mobiilimaksaminen. Maksut kulkevat suojatun yhteyden ylitse.

Tuotekuvaus

Lumenpudotin 6 m, Ranch Basic on pätevä lumenpudotin, jolla saat pudotettua lumet suht korkeidenkin talojen, tallien ja varastojen ja miksei pressuhallienkin katoilta. Ranch Basic lumenpudottimen varren pituus on täydessä mitassaan 6 metriä, mutta käyttäjästä sekä jatkopalojen määrästä rippuen ulottuvuus on 1,5 – 7 metriä. Kokonaisuudessaan tämä lumenpudotin painaa vain 4,5 kiloa, joten käyttö on miellyttävän kevyttä. Lumen pudottajan runko on valmistettu kevyestä ja kestävästä alumiinista. Siivuiksi leikattu lumi putoaa näppärästi kolme metriä pitkää muoviohjuria pitkin alas. Lumenpudotin toimii kahteen suuntaan, työnnettäessä ja vedettäessä.

Ranch Basic lumenpudotin puraisee kunnolla nuoskaiseen kuin jäiseenkin lumeen sen terän ansiosta. Lunta leikkaavan kehikon teräosa on suunniteltu järkevästi siten, että sen leikkaava terä ei osu kattoon mahdollisesti kattoa vahingoittaen. Lumenpudottajalla lumen poistaminen katolta on turvallista maasta käsin eikä sinun tarvitse mennä katolle lunta pudottamaan peläten putoamista.

Lumet on syytä pudottaa rakenteilta sillä lumi voi aiheuttaa monenlaisia ongelmia sulaessaan ja jäätyessään. Kun lämpötila vaihtelee pakkasen ja plussan välillä, lumen muodostama paino voi pahimmassa tapauksessa jopa rikkoa katon rakenteita. Kattorakenteiden korjaaminen on usein aikaa vievää sekä kallista ja kun vahinko tapahtuu pyhänä yms. niin voi korjaajien paikalle saapumien viedä useita päiviä. Lumikerroksen alle muodostuu myös usein ilmojen lämmetessä ohuehko tyhjä tila, jonka alle sulava vesi tunkeutuu helposti kattorakenteista sisään aiheuttaen pahimmillaan vakavia vesivahinkoja. Lisäksi lumiesteiden ja kattotikkaiden kiinnitykset ovat kovilla, kun jäätynyt lumi kertyy katolle ja paino rasittaa rakenteita. Katolta putoava lumi aiheuttaa mahdollista vaaraa aikuisille ihmisille ja varsinkin pienille lapsille sekä lemmikkieläimille.

Tällä Ranch Basic lumenpudottajalla voit poistaa lumet katolta turvallisesti maasta käsin ehkäisten mahdollisia ongelmia ja vaaroja.

Ominaisuudet:

 • Varsi ja leikkauskehä alumiinia
 • Paino: 4,5 kg
 • Mitat (K x L x S): 25 x 37 x 30 cm
 • Ulottuvuus: 1,5 – 7 metriä (pituus säädettävissä 1,5 m välein)
 • Muovimaton pituus: 6 m
 • Varsi: 4 x 1,5 m jatkovarsi
 • Helppo kasata ja purkaa
 • Mahtuu pieneen tilaan
 • Työturvallinen, työskentely maasta käsin

Arvostelut

9 arviota tuotteelle Lumenpudotin 6 m, Ranch Basic

 1. Hannu (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Toimiva peli, vaikkakin hieman painava

 2. eero pääkkö (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

 3. Arvo (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Nopea toimitus

 4. Tapio (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Muovi rikkoontuu helposti. Suunnittelu virhe.

 5. Vesa E. (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Tuote tuli postiin tilausta seuraavana päivänä. Lähetys oli merkitty postiennakkolähetykseksi vaikka maksoin sen oston yhteydessä netissä. Posti korjasi virheen kun todistin maksaneeni tuotteen (ja postimaksun) jo aiemmin.

  Itse tuote on juuri se mitä on luvattu. 1 Jatkopala olisi pitänyt olla, että oman talon katto olisi kokonaan tyhjentynyt lumesta.

  Tuote ei pure kovasti pakkautuneeseen osaan katon lumia. Puolisen metriä oli lunta ja 10cm pakka jäi vielä katon päälle. Suojasi samalla kattoa, että metalli ei raapinut katon peltiä.

  Tuotetta oli helppo käyttää ja lumi valui mattoa pitkin kun ajatus.

  Ohjeita ei ollut, mutta oli helppo kasata sisällä lämpöisessä. Varret oli helppo liittää pihalla. Ovat semmoisilla ”ikean syöttötuoli” tyyppisillä painettavilla kiinnikkeillä. Toimivat hyvin.

  Hyvä tuote.

 6. Risto (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Kätevä Peli
  Eikä tuo nyt niin painava ollut.

 7. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Toimii hyvin. Turvallisempi ja nopeampi tapa kuin lumikolan kanssa katolla tasapainoilu. Suosittelen!

 8. Timo M. (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Tuotetta mainostetaan sillä, että leikkuuterä ei kosketa kattoa sitä mahdollisesti vaurioittaen. Näin kyllä, mutta 4 teräspultin kantaa ottaa ja (voi) naarmuttaa kattoa. Maahantuojaakaan ei näytä korjausehdotus kiinnostavan. En ostaisi ellei ole valmis korjaamaan tuotetta kotiverstaalla.

 9. Marko (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Hieman heppoinen työntövarsi, kovaa lunta ei tällä saa oikein pudoteltua, varren kiinnitys ruuveista (4kpl) alimmat ovat liian lyhyet niihin ei saa muttereita kiinni jouduin hankkimaan pidemmät, en tiedä oliko vain tämän yksilön vika. Hintaansa nähden ihan ok peli

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 − 1 =

Kiinnostaisiko nämäkin?