Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 100€ ostoksille toimitus 0€*

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

- 25%

Lihashuoltovasara Livia LHV21

  • Livian lihashuoltovasaralla avaat tehokkaasti jumiutuneita lihaksia
  • Hierontalaitteen mukana toimitetaan kuusi erilaista hierontapäätä
  • Helpot kosketusvalinnat eri säädöille
  • Viisi eri hierontatehoa
  • Akkukäyttöinen, riittoisa 2200 mAh akku, jolla jopa 5 tuntia hieronta-aikaa

Hinta vain: 79,90  59,90 

10 varastossa

N

30 pv palautusoikeus

N

Nopea toimitus

N

100% kotimainen

Tuotteen kuvaus

Lihashuoltovasara LHV21 Livia mahdollistaa täydellisesti omiin tarpeisiin räätälöidyn tarkan ja tehokkaan syvähieronnan. Lihashuoltovasara auttaa lihaksia palautumaan ja avaa syvälle pinnan alle muodostuneita jumiutumia. Laite sopii niin urheilijoiden, istumisesta kärsivien kuin fysioterapeuttien käytettäväksi. Lihashuoltovasara on helppo ja tehokas hierontalaite, jolla pääsee itse käsiksi kipeisiin kohtiin ja jumiutuneisiin lihaksiin missä ja milloin tahansa.

Livian lihashuoltovasarassa on 6 vaihdettavaa hieromapäätä. Pään vaihto on tehty helpoksi ja nopeaksi, jotta täsmentävä työkalu on vaivatonta löytää lihasta työstäessä. Jumiutumia avatessa on suotavaa aloittaa hieronta laajemmalta alueelta ja keskittää myöhemmin pienemmällä hieromapäällä ongelma kohtaan.

Lihashuoltovasaran päällä on helppo lukuiset kosketusvalinnat säätöjä varten. Hierontavasarassa on viisi hierontatehoa, jotka vaihtelevat 1900 ja 3500 kierrosta minuutissa välillä. Kosketusvalinnan päällä oleva ilmaisin kertoo mikä teho milloinkin on käytössä.

Lihashuoltovasara LHV21 Livia on varustettu riittoisalla 2200mAh akulla, joka jaksaa yhdellä latauksella jopa 5 tuntia! Pienikokoinen hierontavasara on helppo kuljettaa mukana ja hemmotella itseään hieronnalla raskaan päivän, pitkän istumisen tai tiukan treenin päälle.

Hieronnalla saa lisättyä kehon elastisuutta, nopeutettua palautumista ja hoidettua jumiutuneita, kipeitä lihaksia. Omalla hierontavasaralla saa järjestettyä hieronnan juuri silloin kun sitä tarvitsee ja käsiteltyä läpi juuri ne kohdat, jotka hierontaa eniten kaipaavat. Ja mikä parasta, samalla voi vaikka istua mukavasti sohvalla ja katsella televisiota tai kuunnella musiikkia.

Katso muut tuotteet valmistajalta:

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lihashuoltovasara Livia LHV21”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × 2 =

Sinua voisi kiinnostaa...