Verkkokauppa tekeville

yli 100€ pakettitoimitukset 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

- 9%

Einhell Akkulehtipuhallin GE-LB 36 Li E - Solo

Akkulehtipuhallin GE-LB 36 Li E – Solo on tehokas ja luotettava laite, jolla puhdistat tonttisi pinnat ja kulmat nopeasti ja mukavasti. Elektronisen kierrosnopeudensäädön ansiosta puhallustehoa on helppo säädellä tarpeen mukaan. Turbo-napilla saadaan aikaan maksimipuhallus, jolla kosteatkin lehdet siirtyvät.

Hinta ---- 109,00  99,50 

1 varastossa

Kuvaus

Einhell Power X-Change akkulehtipuhallin GE-LB 36 Li E – Solo lehtipuhaltimella puhallat kosteitakin lehtiä!

Tässä on tehokas ja luotettava laite, jolla puhdistat tonttisi pinnat ja kulmat nopeasti ja mukavasti. Elektronisen kierrosnopeudensäädön ansiosta puhallustehoa on helppo säädellä tarpeen mukaan. Turbo-napilla saadaan aikaan maksimipuhallus, jolla kosteatkin lehdet siirtyvät.

Pehmustetun kahvan ansiosta puhallin tuntuu mukavalta ja turvalliselta kädessä. Hiiliharjaton moottori takaa pitkän eliniän ja maksimaalisen tehon. Kahdella akulla varustettu puhallin pitää huolen, että märätkin lehdet siirtyvät ongelmitta. Säädettävä kantohihna tuo lisämukavuutta laitteen käyttöön.Toimitus ilman akkua ja latauslaitetta, kuitenkin kaikki Einhell Power X-Change akkutuoteperheen akut ja latauslaite sopivat myös tähän laitteeseen.

Tekniset tiedot:
Joutokäyntikierrokset 21000 min-1
Puhallusnopeus: 150 km/h
Ilmamäärä max: 816 m3/h
Jännite 36V (18V x 2)

Tuotekoodi: 3433610
EAN: 4006825621914

Arviot

Toimitus ja palautus

  • Pakettitoimitukset (35kg asti) yli 100€ ostoksille 0€, ja alle 100€ 4,90€. Kotiintoimitus 9,90€.
  • Kun tuote on lähetetty, kestää sen toimitus n. 1-3 arkipäivää
  • Voit palauttaa tuotteen jopa 30 päivää ostoksesi jälkeen, mutta varmista että tuote on käyttämätön ja vahingoittumaton
  • Käytämme Postin ja Matkahuollon kuljetuksia

Monipuoliset & turvalliset maksutavat

 
  • Lasku ja osamaksu - Klarna, Collector.
  • Verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
  • Kortit: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express.
  • Mobiilimaksaminen:  MobilePay.
  • Maksutietojasi käsitellään turvallisesti. Emme tallenna luottokorttisi tietoja eikä meillä ole korttien tietoihin pääsyä.

 

Voisit ehkä tykätä...