Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 50€ ostoksille toimitus 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Sähköpyörät

Sähköpyörät

Haaveissa helppo sähköpyörä? Sähköpolkupyörä onkin oiva valinta esimerkiksi työmatka-ajoon, tai sellaisille päivittäisille reiteille, joissa mäkimaastoa riittää.

Myös pitkät matkat kevenevät huomattavasti, kun alla on sähköavusteinen polkupyörä. Pyöräilyharrastuksen aloittaminen sähköavusteisen pyörän avulla ei ole hifistelyä, päinvastoin, se kannustaa ottamaan pyöräilyn osaksi arkea.

Diileri.com verkkokaupasta voit tilata helposti korkealaatuisen sähköpyörän nopeasti toimitettuna, myös kotiinkuljetus on mahdollista. Valikoimassamme on suosittuja HEAD, RXF, Timeless- ja Apollo-merkkisiä sähköpyöriä, joista löydät kooltaan ja hinta-laatusuhteeltaan varmasti sopivimman.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Miten sähköpolkupyörä toimii?

Sähköavusteisella polkupyörällä voit huristella koko ajan ”sähkömoodissa”, tai kytkeä avustuksen tarvittaessa kokonaan pois. Sähköpyörä eroaa esimerkiksi moposta siten, että se mopossa vauhtia lisätään kaasulla, kun taas sähköpyörässä sähköavustus toimii silloin kun polkimia poljetaan.

Timelessin fatbike-sähköpyörät

Timelessin sähköpyörät ovat tukevia, mutta ketteriä fatbike-malleja. Fatbike yhdistettynä sähköpyörän ominaisuuksin tekee ajosta sujuvaa. Leveät renkaat varmistavat ajon keveyden, vaikka toisin voisi kuvitella.

Fatbike-pyörä on uskomattoman kevyt, renkaiden ulkonäkö voi hämätä, mutta itseasiassa ne ovatkin huippukevyet! Samoin ajotuntuma yllättää ensikertalaisen positiivisesti. Kevyttä pyörää on myös helppo käsitellä.

Timeless-sähköpyörissä on korkealaatuista Shimano-tekniikkaa niin akkujen kuin moottoreiden suhteen.

  • Koot 45 cm ja 50 cm viittaavat runkokokoon.
  • Maastopyörissä pienempi koko 45 cm sopii 160 – 170 cm pyöräilijälle.
  • Isompi koko 50 cm sopii mainiosti raamikkaalle aikuiselle pyöräilijälle.

Apollo-sähköpyörät

Apollo-sähköpyöristä löytyy mukavasti valinnanvaraa. Valikoimassamme on sähköavusteinen sekä fatbike-pyörä että maantiemalli. Apollon fatbikea määrittelee keveys, tyylikkyys ja kestävyys.

Takuu jopa Apollo-pyörissä on jopa 2 vuotta.

Sähköpyörät edulliseen hintaan – tutustu tarjouksiimme!

Diileri.comin valikoimassa on tasaiseen tahtiin edullisia tarjouksia sähköpyöristä. Pidämme hintamme aina kilpailukykyisinä ja reiluina.

Edullisimmillaan sähköpyörän saat meiltä tuhannen euron kieppeiltä.

Usein kysyttyä

Milloin sähköpyörä kannattaa ostaa? Fatbike sähköpyörä sopii erityisen hyvin maastolenkeille, mutta erinomaisesti myös työmatkailuun.

Sähköavusteinen fatbike sopii kaupunkiajoon siinä missä maantiepyöräkin. Sähköpyörää kannattaa harkita myös auton korvikkeeksi, näin välttyy esimerkiksi polttoaineilta, veroilta, rengasruljanssilta ja melko kalliiltakin autorempoilta.

Mikä on sähköpyörän toimintamatka? Ajo-olosuhteet vaikuttavat sähköpyörän akkukapasiteettiin, mutta suuntaa antavasti 40–80 kilometrin täysavusteista matkaa voidaan pitää merkkipaaluna. Jos akku loppuu kesken, voit jatkaa matkaa normipyöränä.

Miten kovaa sähköpyörällä voi mennä? Suurin sallittu nopeus sähköpyörällä on 25 km/h. On kuitenkin huomioitava, että kevyen liikenteen väylien nopeusrajoitus on 20 km/h.

Millaisia kokemuksia sähköpyörästä on? Etenkin työmatkalaiset pitävät pyörää ketteränä ja vaivattomana. Parhaimpiin käytännön juttuihin kuuluu kokemuksien mukaan se, että töissä ei tarvitse käydä välttämättä suihkussa.

Eli treeniä tulee, mutta aivan täydelliseltä hiki-niagaralta vältytään. Pyöräily ei vie mehuja raskaan työn raatajalta, ja toimistotyöläinen saa juuri sopivasti treeniä ilman, että edessä on suihkukierros.

Miten sähköpyörän akku ladataan? Pääsääntöisesti sähköpyörissä on irrotettava akku, joten voit ladata sen helposti vaikkapa kerrostaloasujanakin. Akkua voi tietty latailla myös kellarissa, mikäli taloyhtiön säännöt antavat periksi.

Akun lataaminen kestää noin 4-6 tuntia. Ja töpseli siis vain seinään.