Valitse sivu
Valot, lamput ja sähkö

Diileri.comin valikoimasta löydät valaisimet, lamput ja kaapelikelat sähkönvientiin. Laaja valikoimamme käsittää valaisimet sisälle ja ulos, lisävalot autoon sekä otsalamput ja taskulamput.

Kun pidät ympäristösi hyvin valaistuna, vältät ikävät sattumat ja nopeutat työskentelyä keskittymällä olennaiseen. Nopea toimitusaikamme varmistaa, että saat tuotteesi piakkoin käyttöön.

Kohti kirkkaampaa arkea – suositut tuotteemme

Työvalot

Iskunkestävät työvalaisimet pelastavat hämärän hiipiessä niskaan. Mallistossamme on laadukkaita työvalaisimia sisä- ja ulkokäyttöön, myös jalallisina versioina. Suosittelemme esimerkiksi Timcon työvalaisinta, joka valaisee ympäristöään jopa 360°.

Otsa- ja taskulamput

Otsalamput ovat suosittuja niin työssä, urheilussa, harrastuksissa kuin arkisissa muissa puuhissa. Meiltä löydät laadukkaat Armytekin ja Led Lenserin otsalamput, joista löytyy valinnanvaraa erilaisin pienin vivahtein.

Taskulampuista löytyy laadukkaita malleja, jotka kestävät kovempaakin menoa, hyvää valotehoa unohtamatta.

Sisä- ja ulkovalaisimet: Kurkkaa mallistomme läpi ja valitse tyylikkäin, valaisevin ja hinta-laatu-suhteeltaan mainioin valaisin sisälle tai ulos, tai molempiin.

Herätysvalo radiolla aloittaa päivän lempeästi mielimusiikilla. Jos pelkkä lampun vaihto riittää, kurkkaa hyvä valikoimamme erilaisia led-lamppuja.