Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

100% suomalainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Yli 100€ pakettitoimitukset 0 €

Työkaluvaunut

Diileri.comista työkaluvaunut työkaluilla tai ilman – niin pienet kuin isot työkaluvaunut!

Edustuksessamme on Brilliant Tools-, Boxo-, BGS- ja Timco-työkaluvaunut. Valikoimamme on tarkkaan harkittu ja valittu. Nämä ovat hinta–laatu-suhteeltaan ihan mielettömän hyvät projektiin kuin projektiin. Merkit Brilliant Tools, Boxo ja BGS on pääasiassa ammattikäyttöön suunnattuja, kun taas Timcolta löytyy enemmän harrastelijoille ja kotikäyttöön soveltuvia, mutta silti erittäin päteviä sarjoja.

  Millainen on hyvä työkaluvaunu?

  Mitä hyvältä työkaluvaunulta voi odottaa? Tai miksi työkaluvaunu kannattaa hankkia? Laadukkaassa työkaluvaunussa on huomioitu laatikostojen sujuva avautuminen ja sulkeutuminen, samoin hyvin rullaavat pyörät pitävine lukituksineen helpottavat työntekoa. Kunnon työtaso, johon voi laskea projektinsa palaset tai muita tarvikkeita, pitää asiat järjestyksessä. Joissakin malleissa sivuseinässä on reikälevyä, johon saa ripustettua tarvittaessa lisää työkaluja. Hyvässä työkaluvaunussa pysyvät järjestyksessä niin isommat työvälineet kuin pienemmät osaset. Useimmissa työkaluvaunujemme työkaluissa on myös ikuisuustakuu, joka antaa osviittaa niiden korkeasta laadusta. Jos haluat työnteosta hieman sujuvampaa, on asiat järjestyksessä pitävä vaunu järkivalinta. Työkaluvaunu voi myös olla iso tai pieni, oman tarpeesi mukaan.

  Työkaluvaunut vaativaan ammattikäyttöön

  Kun haluat panostaa järeään sarjaan, voi valintasi olla esimerkiksi Brilliant Toolsin ikitakuu-ratkaisu https://www.diileri.com/tuote/brilliant-tools-tyokaluvaunu-207-tyokalulla-7-laatikkoa-ikitakuu/ Brilliant Toolsin työkaluvaunu sisältää jopa 207 kappaletta erilaisia työkaluja. Samoin Boxolta löytyy hulppea 392 osan työkaluvaunu https://www.diileri.com/tuote/boxo-tyokaluvaunu-tyokaluilla-392-osaa-pak-tr2/. Sivulla oleva reikälevyseinä vetää mukavasti lisää työkaluja. Spraypulloteline ja paperiteline tuovat sujuvuutta työntekoon – tämänkin työkaluvaunun työkaluilla on ikitakuu. Myös suositut BGS- työkaluvaunut ovat varmoja valintoja ammattikäyttöön.

  Työkaluvaunut tekeville harrastelijoille

  Vaikka kyseessä ei olisikaan varsinainen elanto, ei pakko ole tyytyä huonoon laatuun. Valikoimastamme löytyy hyviä työkaluvaunuja, joilla onnistuvat myös vaativan tason harrasteet. Suosittelemme omalle työpajallesi esimerkiksi Timcon työkaluvaunuja, joissa hinta–laatu-suhde on erinomainen. Jos työkaluja tuntuu olevan kertynyt jo riittävä määrä, voit järjestellä ne esimerkiksi Kraftmannin tyhjään työkaluvaunuun https://www.diileri.com/tuote/kraftmann-tyokaluvaunu-7-laatikkoa-1-sivuovi-tyhja/unu-5-ltk-ilman-tyokaluja/. Tilavat laatikostot vetävät runsaasti erilaisia työkaluja. Kerää kalut nurkista, ja järjestä ne uuteen, löydettävään malliin. Yllättävän paljon aikaa menee jo siihenkin, että työkaluja keräilee pitkin tallia.

  Usein kysyttyä:

  Miksi kannattaa ostaa koko setti kerralla, työkaluvaunu työkaluilla? Kun ostat koko setin kerralla, saat rahoillesi paremmin vastinetta. Työkaluvaunut on kasattu kokoon aina ajatuksella, ja sieltä löytyvät perustason tekemiseen kuin hieman erikoisempaankin menoon ratkaisuja. Kaikki on todennäköisemmin käden ulottuvilla, kun käytössäsi on valmiiksi varusteltu malli.

  Mitä hyötyä työkaluvaunusta on verrattuna esimerkiksi seinälle kiinnitettäviin malleihin? Iso työkaluvaunu vetää suuren määrän työkaluja sisäänsä. Kun malli on pyörillään kulkeva, saat kaiken tarvittavan käden ulottuville, sekä tarvittaessa myös työpöytää lähemmäksi projektiasi. Lisäksi työkaluvaunun voi tarpeen vaatiessa kuljettaa pakettiauton avulla paikasta toiseen.