Yhteensä: 0,00 


Ostoskori on tyhjä.

Valitse sivu

Hitsaus

Diileri.comin verkkokaupasta löytyy niin ammattilaisille kuin vaativille harrastelijoille hitsauslaitteita. Kauttamme tilaat laadukkaat Kemppi-hitsauskoneet sekä Timco-hitsauskoneet.

Kempin ratkaisut ovat soveltuvat myös vaativampaan menoon, ja sopivat hyvin ammattikäyttöönkin. Timcolta löydät kevyempiä ratkaisuja, jotka sopivat myös hinta-laatu-suhteeltaan myös harrastelijalle.

Nyt kampanjassa Kempact 253R ja 323R hitsauskoneen ostajalle kaupanpäälle Kemppi Gamma 100P maskin kaupanpäälle, arvo 160€!

Esittelyssä

Kemppi Kempact RA 323R MIG/MAG Hitsauskone: Kun tarkoitus on panostaa ja tehdä hitsaustyöstä tuottavaa, tarkkaa ja tehokasta, on tämä malli valintasi. Kemppi-hitsauskone soveltuu erinomaisesti ammattimaiseen ohutlevytyöstöön ja autonkorjaukseen.

Edullinen Timco MI250 MIG Hitsauskone: Kun tarvitset kompaktia, kevyttä ja samalla tehokasta Mig-hitsauskonetta, harkitse tätä mallia.

Helppokäyttöinen ja kevyt Mig-hitsauskone sopii hyvin esimerkiksi liikkuvalle hitsarille.

Toimituskulut

Alk. 0€

Toimitusajat

2-5 vrk

turvalliset

Maksutavat

palautusoikeus

30 VRK

Olemme kotimainen verkkokauppa. Tuotteita työkaluista urheiluvälineisiin. Suomalaista asiakaspalvelua. Paljon tarjouksia.

Ota yhteyttä

010 201 1960
asiakaspalvelu(at)diileri.com
ark. 10.00 - 16.00
#Diileri.com@Facebook.com
Blogi, tiedotukset yms.

Yrityksille

Yritysmyynti
0