Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 100€ ostoksille toimitus 0€*

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Pressutallit ja katokset

Diileri.com verkkokaupasta löydät Prohall pressutallit, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen olosuhteita.

Näitä talleja voit käyttää ympäri vuoden surutta sillä niissä on vankka galvanoitu teräksinen runko sekä UV-suojattu vahva PVC-peite.  Kaikkiin pressutalleihin on täydellinen varaosa saatavuus.

Pressutalleilla on 12kk takuu, joten ehdit rauhassa testailla uutta talliasi.

  Autoteltta pitää auton puhtaana ja suojassa

  Tarvitsetko autokatosta? Nopea ja edullinen vaihtoehto autotallille on pystyttää pihaan pressutalli. Nopeasti kohoava pressutalli on helppo pystyttää eikä se tarvitse sen enempää valmisteluja. Tietenkin on hyvä, jos pystytyspaikka on mahdollisimman tasainen. Kun autokatoksena on pressu, ei yleensä mihinkään luparuljanssiinkaan tarvitse ryhtyä, sillä rakenteen ei katsota olevan kiinteä. Kaava-alueella voit joutua hakemaan luvan tilapäisrakennusta varten. Asiat kannattaa kuitenkin tarkistaa aina omasta kunnasta, sillä käytännöt vaihtelevat kunnittain.

  Venesuoja

  Talvi tulee ja olisi aika laittaa vene telakalle. Veneen talvisäilytys voi olla haasteellista, mutta pressukatoksella ratkaiset asian näppärästi. Valikoimassamme on eri kokoisia telttoja, jonne mahtuvat säilytykseen niin pienemmät jollat kuin isommat paatit. Mallistomme isoin venesuoja on pituudeltaan kuusi metriä, korkeudeltaan 3,5 metriä. Katoksen alla veneesi on suojassa vesisateelta, lumelta ja muilta roskilta. Suojattuna UV-säteilyltä veneesi pysyy myös kuosissa pitempään.

  Muu pienkonesuoja

  Jos tilasta on puutetta, ja yleensähän on, tarjoaa pressutalli kätevän vaihtoehdon pienkoneiden säilytykseen. Katoksen alle voi vaikkapa sujauttaa ruohonleikkurit, klapikoneet, sirkkelit ja muut vempeleet. Pressukatos on suosittu myös rakennuskohteissa silloin, kun väliaikaista sääsuojaa tarvitaan rakennusmateriaaleille.

  Usein kysyttyä:

  Mahtuuko pressukatokseen auto?
  Kyllä vain. Leveyttä ja pituutta riittää sen verran, että isompikin menopeli mahtuu hurahtamaan katoksen alle. Tarkasta kuitenkin aina mitat varmuuden vuoksi.

  Entä jos pressu menee rikki?
  UV-suojattu vahva PVC-peite ei hetkessä kulu, mutta ajansaatossa niinkin voi käydä. Kaikissa peitteissä on vuoden takuu.

  Pitääkö pressukatoksen pystytykseen hakea lupa? Pääsääntöisesti pressukatos lasketaan tilapäiseksi rakennelmaksi tai tilapäiseksi sääsuojaksi, joten lupia ei tarvitse hakea. Taajama-alueella tilapäinen sääsuojakin voi tosin kuulua lupamenettelyn piiriin, joten aina kannattaa tarkastaa asia omasta kunnasta, käytännöt nimittäin vaihtelevat kunnittain.