Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 50€ ostoksille toimitus 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Painopeitot

Painopeitot

Nuku yösi hyvin G’Night painopeitolla. G’Night painopeitot auttavat rentoutumaan, rauhoittumaan ja nukahtamaan. Painopeittoja käytetään myös terapiavälineenä levottomuuden hoidossa, levottomiin jalkoihin ja unenlaadun parantamiseen. Nämä hinnaltaan edulliset, mutta laadukkaat painopeitot saat Diileri.com verkkokaupasta.

Näytetään kaikki 12 tulosta

Mikä on G’Night painopeitto?

Painopeitto on auttaa rauhoittumaan, rentoutumaan ja nukahtamaan. Niitä käytetään myös terapiavälineenä levottomuuden hoidossa, levottomiin jalkoihin ja unenlaadun parantamiseen. Painopeittojen vaikutus perustuu painontunteen aiheuttamiin seikkoihin, se lievittää stressiä pienentämällä stressihormonin kortisolin tuotantoa, lisää mielihyvähormonien tuotantoa sekä aktivoi unihormoni melatoniinin erittymisen.

Aikuisten ja lasten painopeitto

Valikoimastamme löytyy painopeitot aikuisille ja myös lapsille on omansa. Aikuisille löydät 5kg, 7kg ja 9kg painopeitot joiden mitta on 150 x 200 cm. Lasten painopeitto taas on mitaltansa 110 x 150 cm ja painoja löytyy 3kg, 4kg ja 5kg.

Painopeiton oma lakana pysyy paremmin päällä kuin tavallinen lakana

Painopeitolle suosittelemme oman kokemuksen perusteella painopeitoille tehtyä pussilakanaa. Lakanassa on sivulla vetoketju ja kulmissa narut, joilla saat solmittua lakanan painopeittoon ja se pysyy paremmin paikalla kuin tavallinen lakana. Voit senkin ostaa verkkokaupastamme edulliseen hintaan.

Miten valitsen oikean painoisen painopeiton?

Peiton painon tulisi olla n. 8-12% käyttäjänsä painosta. On erittäin tärkeää, että pienikin käyttäjä pääsee itse pois peiton alta!
Mikäli sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia tai osteoporoosia, ei paino-tuotteita suositella käytettäväksi.

Tuoteinfo

Tuotteet ovat myrkyttömiä, ekologisia, hajuttomia ja hypoallergeenisiä.

  • Vesipesu 40 asteessa. Huomioithan pesukoneen painorajat!
  • Huuhteluaineet, valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu kielletty
  • Tasokuivaus
  • Päällinen 100 % hengittävää puuvillaa
  • Täytteenä peitossa on mikrolasikuulia ja vanua. Vanukerros pitää peiton pehmeänä. Mikrolasikuulat on ommeltu omiin taskuihin, jotka takaavat tasaisen painon kehosi ympärillä.