Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 100€ pakettitoimitukset 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Kaasugrillit ja pihatakat

Kaasugrillit ja pihatakat

Diileri.comilta löydät Royal Gourmet -merkkiset kaasugrillit, jotka ovat hinnaltaan edullisia, mutta silti laadukkaita. Jos suosit helppoa grillaamista ilman pitkiä alkuvalmisteluita, niin kaasugrilli on silloin oikea valinta. Letkuhana auki, paina nappia ja grillaa. Myös Diileri.comin väestä löytyy innokkaita Royal Gourmetilla grillaajia, joten tiedämme niiden olevan mainioita myös käytännössä.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Kaasugrillillä ketterästi vai tulella tunnelmoiden?

Kaasugrillin ehdottomia etuja on sen vaivattomuus ja nopeus. Saat ripeästi aikaan ruuat isommankin joukkiolle. Yläritilöille voit siirtää annokset lämpimään ilman ikävää jäähtymistä. Kaasugrillillä valmistuvat nopeasti perusjutut, mutta siitä on iloa myös vaativampaan makuun ja kikkailuun. Erilaiset parilat ja säätömahdollisuudet tuovat tekemiseen ja lopputulokseen oman silauksensa.

Perinteisempään menoon meiltä löytyy pihagrilliä ja savustimia. Roihun pihagrillissä https://www.diileri.com/tuote/roihu-suvi-pihagrilli/  voit laittaa vaikkapa muurikan tulille. Laadukas puulämmitteinen savustin https://www.diileri.com/tuote/ps-duplet-smoker-inox-savustin/ pyöräyttää monenmoista savuruokaa.

Royal Gourmet -kaasugrillissä on monia hyviä säätöjä ja ratkaisuja

Valikoimamme kaasugrilleissä löytyy ominaisuuksia ja näköä. Valitse kolmen, neljän tai viiden polttimen kaasugrilli, ja tee kesäkaudesta vähän mukavampaa. Näillä grillauskausi alkaa varhain ja venyy pitkällä syksyyn – jos malttaa lopettaa lainkaan! Tyylikäs grilli ottaa paikkansa oleskelutilojen liepeiltä. Teräksiset ja rosteriset pinnat antavat viimeistellyn vaikutelman ja kestävän ratkaisun pitkäksi aikaa. Valurautaiset tasot takaavat hyvän lämmönjaon. Riittävät arinatasot ja parilatasot yhdessä lämpöhyllyn kanssa helpottavat grillaamista. Jos grillattavien kylkeen halutaan esimerkiksi uudet perunat, niin Premium-mallin kaasugrillistä  https://www.diileri.com/tuote/royal-gourmet-premium-51-kaasugrilli/ löytyy myös sivupoltin keittelyyn.

Liekehtivän hyvä pihagrilli

Tämä ei ole välttämättä pakkorako. Voihan kaasugrillin kylkeen hankkia aivan hyvin perinteisemmän pihagrillin. Loimon Pihatuli -grilli https://www.diileri.com/tuote/loimu-pihatuli-pihatakka-ja-grilli/ tuo tunnelmaa takan muodossa, mutta soveltuu hyvin myös grillaukseen. Kipinäverkon turvin voit nauttia rauhallisesta menosta. Grillausritilän käytössä vain mielikuvitus on rajana.

Savustamalla sittenkin?

Mitä kaikkea voikaan savustaa! Savustimella kypsennät monenmoista kalaa ja lihaa, mutta aivan hyvin se sopii myös vaikkapa kasvisten savustukseen. Puulämmitteinen Duplet Smoker -savustin https://www.diileri.com/tuote/ps-duplet-smoker-inox-savustin/ sopii kotikeittiön jatkeeksi, retkelle tai mökille vietäväksi.