Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 50€ ostoksille toimitus 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Otsonaattorit

Otsonaattorit

Otsonaattori poistaa hajua hapettamalla. Otsonaattori muodostaa otsonia huoneilmaan koronapurkausmenetelmällä, UV-valolla tai kylmäplasmalla. Se poistaa tehokkaasti eloperäiset hajut. Otsonointi on täysin turvallista oikein tehtynä.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Otsonaattori poistaa hajua hapettamalla. Otsonaattori muodostaa otsonia huoneilmaan koronapurkausmenetelmällä, UV-valolla tai kylmäplasmalla. Se poistaa tehokkaasti eloperäiset hajut. Otsonointi on täysin turvallista oikein tehtynä.

Otsonaattori poistaa epämiellyttävät hajut niin asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ja työtiloista. Otsonaattori poistaa tehokkaasti esimerkiksi tupakan, eläinten, homeen, viemärin, ummehtuneisuuden, kalman ja palaneen hajun.

Sen sijaan otsonointi ei välttämättä tehoa kemikaalisiin hajuihin, kuten maalien, liuottimien ja voimakkaiden tuoksujen aiheuttamiin epämiellyttäviin hajuihin.

Otsoni sisältää vain happea, joten otsoinnista ei jää mitään kemikaalijäämiä. Huomioithan, että rakenteissa olevaa hometta otsonaattori ei poista. Kosteusvauriossa pilaantuneet materiaalit on aina uusittava!

Paras ajankohta otsonoinnin suorittamiseksi hajuhaittojen poistamiseksi asunnosta, on tehdä se edellisten asukkaiden muutettua pois – ennen uusien asukkaiden muuttoa.

Tällöin pinnat ovat tyhjät eikä asunnon hajut pääse tarttumaan tavaroihin ja ilmanvaihto otsonoinnin jälkeen on helpompi suorittaa.

 

Tärkeää – mitä kannattaa huomioida otsonoidessa?

Pehmeät materiaalit imevät otsonia, jollei tekstiilejä tarvitse otsonoida, ne kannattaa siirtää muualle otsonoinnin ajaksi. Otsonoinnin aikana huoneistossa ei saa oleskella. Otsoni häviää nopeasti normaalissa huonelämpötilassa, varoaika otsonoinnin jälkeen on kuitenkin yksi vuorokausi, ennen kuin tilat voidaan ottaa käyttöön.

Erityistä varovaisuutta suositellaan astmaatikoille ja muille hengityselinsairauksista kärsiville.

Otsonoidut tilat tulee aina tuulettaa huolellisesti ja mikäli tilassa on ilmanvaihto, se kannattaa tehostaa otsonoinnin jälkeen. Eikä otsonoitavissa tiloissa saa pitää huonekasveja tai elintarvikkeita, elleivät ne ole jääkaapissa tai tiiviisti pakattuna.

 

Mitä on otsonointi?

Otsoni on hengitettynä vaarallinen, mutta otsonointi oikein tehtynä on turvallista. Otsoni on voimakas hapetin, joka tuhoaa home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsoni muodostuu kolmiatomisista happimolekyyleistä (vrt. hengitettävässä hapessa on kaksi atomia). Hajunpoistoon tarvittava aika riippuu kohteen koosta ja hajun aiheuttajasta. Yleisimmät käsittelyajat on 1-4 vuorokautta.

 

Miksi ostaisin otsonaattorin Diileri.comista?

  • Myymme vain laadukkaita turvallisia tuotteita
  • Ne ovat kestäviä, kuoret ovat ruostumatonta terästä
  • Ne poistavat tehokkaasti epämiellyttävät hajut
  • Hyvä hinta-laatusuhde
  • Pitkä 36 kk takuu!

 

Otsonaattori vai ionisaattori?

Otsonaattorin ja ionisaattorin toimintaperiaatteet poikkeavat hieman toisistaan. Lyhyesti kerrottuna otsonaattori on tehokkaampi poistamaan sisäilmasta hajuja ja taudinaiheuttajia sekä puhdistamaan allergisoivia tiloja ja materiaaleja. Ionisaattori tuottaa ilmaan ioneja, joilla on negatiivinen varaus. Samankaltainen prosessi tapahtuu ukkosen aikana, olet ehkä huomannutkin, että ukkosen jälkeen ilma tuntuu puhtaammalta ja kosteammalta. Ionisaattori siis parantaa ilman laatua ja otsonaattori puhdistaa sitä.