Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 100€ pakettitoimitukset 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Kompressorit, paineilmaletkut ja tarvikkeet

Kompressorit, paineilmaletkut ja tarvikkeet

Diileri.comin valikoimasta löydät kompressorit moneen menoon. Laaja valikoimamme kattaa erilaisia kompressoreita, soveltuen niin harrastuskäyttöön kuin vaativampaankin työntekoon. Fiac-kompressorit ovat peruskompressoreita, joilla hommat hoituvat sujuvasti.

Timcon kompressorit taas ovat takuuvarma paketti tehoa ja laatua. Lisäksi valikoimassamme on ketterä akkukäyttöinen kompressori, joka sopii mainiosti auton renkaan täyttöön. Kun valitset sinulle sopivinta kompressoria, kannattaa valinnassa kiinnittää huomioita ensisijaisesti ilmanpaineen tuottoon, myös säiliön tilavuus on tärkeää.

Näissä töissä saatat tarvita laadukasta kompressoria

  • Ilmapuhalluksessa, puhdistuksessa
  • Auton rengaspaineiden lisäämiseen
  • Erilaisten paineilmatyökalujen käytössä

Tutustu joustaviin (maksa heti tai omassa tahdissa) maksutapoihimme, ja tilaa oma kompressori turvallisesti verkkokaupastamme!

Näytetään kaikki 14 tulosta

Paineilmakompressorit

Paineilmakompressorit soveltuvat monenlaisen painetyökalun kaveriksi. Esimerkiksi naulapyssyt, porakoneet, maaliruiskut, rälläkät ja räikät saavat voimansa tehokkaasta kompressorista. Pienet ja vähän isommat hommat hoituvat kätevästi oikeanlaisten työkalujen ansioista.

Säännöllistä käyttöä syntyy ainakin rengaspaineiden sääntelyssä, tietenkin erilaisten kumilelujen täytössä. Kumiveneet, ilmapatjat jne. täyttyvät ripeästi.

Akkukäyttöiset kompressorit

Valikoimaamme kuuluvat myös akkukäyttöiset kompressorit. Milwaukeen akkukompressorilla hoituvat esimerkiksi rengaspaineiden säädöt. Tämä ei vie paljon tilaa, joten se sopii mainiosti pienempäänkin kotitalliin. Powerplussan akkukäyttöinen ilmapumppu sopii kevyeen täyttöön, myös sillä täyttyvät autojen renkaat, pallo, patjat jne.

Kompressori käytössä

Asianmukainen säilytys pidentää käyttöikää. Ja öljyt kannattaa katsoa ja lisätä säännöllisesti. Jos säilytät kompuraa pitkään ulkotiloissa, saattaa kondenssivettä tulla säiliöön.

Silloin säiliö on hyvä poistaa vedestä. Yleisesti ottaen kompressorit ovat melko huoltovapaita härveleitä.