Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 50€ ostoksille toimitus 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Trampoliinit ja ilmavolttipatjat

Trampoliinit ja ilmavolttipatjat

Diileri.com myy i-Sport trampoliinejä, jotka ovat suosittuja ja ennen kaikkea turvallisia. Trampoliineillä on 5 vuoden takuu rungon ja maton osalta. I-Sport Air Black sarjan trampoliineissä on tukeva, mustaksi maalattu sinkitty runko ja turvaverkko reunapehmusteen sisäpuolella. Kaikkiin i-sport malleihin 100% varaosasaatavuus.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Monen hypyn trampoliini koko perheen käyttöön

Oletko toisen kierroksen tramppaaja vai vasta-alkaja? Jos hyppely on jo tuttua, tai olet tutustunut siihen läheisesti, tiedät mitä hyvältä trampoliinilta voi odottaa. Riittävän kokoinen trampoliini antaa tilaa hypyille, turvaverkko antaa suojaa ja turvaa hurjiinkin hyppyihin.

Pehmeä ja riittävän kokoinen reunasuojus suojaa hyppijää, jos hyppy osuukin liian lähelle trampoliinin reunaa. i-Sportin trampoliini on mukavan hillitty, joten tätä jaksaa katsella pihamaalla pitempään. Sinkityllä rungolla ja kestävällä matolla on jopa 5 vuoden takuu.

Enimmäispaino 120 kg tarkoittaa, että isäkin voi hyppiä trampalla.

Ilmavolttipatja edulliseen hintaan – sopii sisälle ja ulos!

Nopeasti suosioon tullut ilmavolttipatja antaa mahdollisuuksia monenlaiseen treenaamiseen. Ilmavolttipatjan ideana on antaa turvallinen, riittävän pehmeä, mutta silti tukeva pohja hyppytreeneihin. Patja varmistaa turvallisen alastulon, mutta antaa samalla riittävästi voimaa hyvään hyppyyn.

Siinä missä trampoliinissa erilaiset voltit voivat tuntua liian hurjilta, antaa ilmavolttipatja mahdollisuuden tehdä jos jonkinlaista keikkaa tukevasti.

Ilmamatto sopii erilaisiin tasapainoharjoituksiin – siitä on treeniapua voimisteluun, cheerleadingiin, parkouriin, trikkaukseen ja muihin pomppuihin.