Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 50€ ostoksille toimitus 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Pelastusliivit ja paukkuliivit

Pelastusliivit ja paukkuliivit

BESTO paukkuliivit ovat tehty jokapäiväiseen veneilyyn. Paukkuliivit ovat mukavampia pitää päällä kuin perinteiset pelastusliviit. Automaattiset paukkuliivit täyttävät itsellään, kun henkilö tippuu veteen. Paukkuliivit täyttyvät automaattisesti tai manuaalisesti liivien sisällä olevan hiilidioksiidipanoksen ansiosta.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Besto pelastusuliivit – korkeaa laatua, 90v kokemuksella

Yli 90-vuoden kokemus maailman meriltä on tuonut Bestolle johtavan aseman pelastus- ja kelluntaliivien valmistajana. Korkealaatuiset materiaalit ja suunnittelu takaavat käyttäjälleen parhaan mahdollisen turvallisuuden ja istuvuuden. Kaikki pelastus- ja kelluntaliivit täyttävät Euroopan ja maailmanlaajuiset turvallisuus normit.

Kuinka usein hiilidioksidipatruuna tulee vaihtaa?

Hiilidioksidipatruuna ja laukaisinpatruuna tulisi vaihtaa vähintään kolmen tai viiden vuoden välein. Paukkuliiveistä löytyy yleensä vuosi ja kuukausi milloin ne tulee vaihtaa.

Haarahihnan tärkeä merkitys paukkuliivissä

Haarahihnalla paukkuliiveissä on erittäin tärkeä merkitys. Jos henkilö joutuu veden varaan ja liivi on täyttynyt niin hihna estää liivien nousemisen liian ylös esim. kasvojen eteen. Paukkuliivit tulisikin siksi säätää aina ennen veneilemään lähtö hyvin sopivaksi. Vyötärönauhan ja vaatteiden väliin ei saisi jäädä paljoa rakoa. Jos pieni ihminen tai lapsi ei käytä haarahihnaa saattaa liivi sujahtaa jopa päältä pois.