Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 50€ ostoksille toimitus 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Otsalamput

Otsalamput

Diileri.comista löydät erinomaisia otsalamppuja monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimassamme on Petzl, Led Lenser ja Armytek otsalamput, joista löydät sopivia malleja aina lenkkeilystä työkäyttöön. Kaikki otsavalaisimet suoraan omasta varastostamme edullisesti! Löydät paristokäyttöisiä ja ladattavia malleja. Erikoisuutena Petzlin Hybrid Concept – otsavalaisimet, jotka toimivat sekä paristoilla että Petzl Core – akulla, jolla saat enemmän käyttöaikaa ja säästät selvää rahaa.

Tutustu myös Petzlin älypuhellinsovelluksella hallittavaan älykkääseen Nao+ otsalamppuun!

Näytetään kaikki 28 tulosta

Otsalamput nopeasti suoraan varastosta

Jos haet otsalamppua niin olet tullut oikeaan paikkaan! Diileri.comista saat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia otsavalaisimia moneen eri käyttötarkoitukseen. Etsit sitten otsalamppua lenkkeilyyn, pyöräilyyn, vaeltamiseen, metsästykseen, työntekoon niin valikoimassamme on varmasti jokin sopiva malli.

Ladattava vai paristokäyttöinen otsalamppu?

Otsavalaisimen hankinnassa kannattaa miettiä oma käyttötarve. Tarvitsetko valaisinta työskentelyyn, jolloin sinulle sopii lähivalaisuun tarkoitettu otsavalaisin vai kuljetko metsällä, jolloin haluat mahdollisesti tehoa ja pitkää kantamaa?

Ladattavissa otsalampuissa virtaa riittää usein pidemmäksi aikaa ja tehoa saadaan irti enemmän. Ladattavat otsalamput pääsääntöisesti ladataan USB-latauksella, jolloin voit ladata lamppusi vaikka autossa taikka käyttää varavirtalähdettä lataamiseen.

Paristokäyttöiset otsavalaisimet ovat käteviä siitä, että jos olet retkellä, jossa lataamiseen ei ole mahdollisuutta niin voit aina pakata mukaan pattereita ja saada nopeasti lisävirtaa kun vanhoista pattereista loppuu mehu. Paristokäyttöiset mallit ovat myös usein edullisempia ostohinnoiltaan.

Petzl Hybrid – otsalamppu on erinomainen vaihtoehto otsavalaisimeksi sillä nämä valaisimet toimivat joko kolmella AAA – paristolla taikka Petzl Core – akulla, jonka voit ladata suoraan USB – johdolla. Tässä akussa on myös varaustason mittari. Akku onkin hyvä hankita Petzlin hybrid valaisimien lisätarvikkeeksi sillä se on ajan myötä taloudellisempi ratkaisu. Jos akusta loppuu virta ja lataaminen ei onnistu, voit aina ottaa repun pohjalta paristot ja jatkaa seikkailuasi!

Esimerkkinä Petzlin hybrid valaisin: Otsalamppu Tikka musta Petzl 300lm Hybrid joka toimii siis kolmella AAA-paristolla, että Core akulla jonka löydät tästä: Akku 1250 mah Core Petzl