Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 50€ ostoksille toimitus 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

HEAD maastopyörät

HEAD maastopyörät

Rakastatko kruisailua maastossa, tai olet kenties aikeissa aloittaa tämän villin harrastuksen? Jos olet tottunut maastopyöräilijä, tiedät jo hieman mitä hyvältä maastopyörältä voi ja kannattaa odottaa. Aloittelijoille kokosimme oheen tietoa, joihin kannattaa kiinnittää huomioita valitessaan sopivaa maastopyörää.

Diileri.com verkkokaupasta voit ostaa helposti näyttävät ja laadukkaat Euroopassa valmistetut HEAD-maastopyörät. Suoraan omasta varastostamme nopeasti toimitettuna.

Löydät aikuisten ja lasten maastopyöriä luontopolku cruisailuun ja mäenlaskuun, cyclocross-fillaria maantielle ja hiekkatielle sekä myös sähköpyöriä, jotka vievät sinut kepeästi minne vain ja maailma on kuin ylämäkiä ei olisi.

Näytetään kaikki 16 tulosta

Hyväksi havaittu pyörävalmistaja

HEAD valmistetaan Euroopassa Tsekissä Opavassa Novus Bikesin tehtaalla. Novus Bikes on valmistanut polkupyöriä yli 20 vuotta.

HEADin lisenssillä pyöriä on valmistettu yli 7 vuotta. Suosittuja HEADin polkupyöriä myydään tällä hetkellä yli 30 maahaan. Merkki on erityisen tunnettu laskettelun ja tenniksen maailmasta, mutta myös sen valmistamat fillarit ovat saavuttaneet maailmalla mainetta ja kunniaa.

Toimimme Suomessa valtuutettuna jälleenmyyjänä – ja järkihinnoin tietenkin!

Diileri.com on valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa ja pystyy tarjoamaan täyden takuun polkupyörille. Meillä on omassa varastossa iso määrä erilaisia polkupyöriä aina maastopyöristä sähköpyöriin ja toimitamme ne nopeasti vaikka kotiinkuljetettuna.

Olemme pyrkineet pitämään myös maastopyörin hinnat kohdillaan, myös maksutapamme ovat monipuolisia, jolloin saat maksueriä pilkottua tarvittaessa useampaan jaksoon.

Miten tilata juuri sopiva pyörä?

Eri pyörämalleissa on useita eri kokoisia runkoja ja malleja. Oikea rungon koko valitaan pyöräilijän pituuden, muiden kehon mittasuhteiden ja tietysti myös omien ajomieltymysten mukaisesti.

Pyörien runkokoko ilmoitetaan rungon pystyputken korkeutena, keskiön keskeltä alkaen.

Kun runkokoko muuttuu, muuttuu myös muut mittasuhteet samalla mm. etäisyys istuimesta ohjaustankoon. Ohjeita löytyy netistä paljon runkokoon valintaan, mutta usein nämä kaikki ovat suuntaa antavia.

Ilmoitettu kuskin pituus on arvio, johon vaikuttaa kuskin omat ajomieltymykset ja kun meistä jokainen on yksilöllinen ja samoja mittasuhteita ei ole.

Hyvä nyrkkisääntö on vanha haaramitta eli kun peruspyörissä yläputken ja nivushaaran välissä on noin 5 cm ilmaa ja maastopyörissä noin 10 cm vältetään pahimmat mokat.

Kaikki ilmoitetut mitat perustuvat keskiarvolaskelmiin ja yksilöllisiä eroja runkojen valmistuksessa ei voida ottaa huomioon. Ohjainkannattimen ja istuinkannattimen säädöillä pystytään myös kikkailemaan ajoasentoa paremmaksi.

Usein kysyttyä

Voiko maastopyörällä ajaa kovalla maantiellä? Kyllä voi. Maastopyörän renkaat ovat maantiepyörään verrattuna hieman leveämpiä, mutta se ei rajoita käyttöä sen enempää. Eli maastopyörä on joka paikan pyörä ja soveltuu hyvin myös kaupunkiajoon.

Mikä rengaskoko nuorelle? Valikoimastamme löytyy tuumakokoja 27,5″, eli ns. välikokoja, jotka eivät sovellu aivan pienille lapsille, vaan ovat enemmänkin sopivia nuorille ajajille ja pienikokoisille aikuisille.

Entä aikuiset, mikä on aikuisten rengaskoko maastopyörissä? Aikuisille sopiva rengaskoko maastopyörissä on 27,5″ tai 29”. Aikuisten pyörän tuumakoko on tavallisissa aikuisten pyörissä 28”. Omien mittojesi lisäksi maastopyörää valitessa voit miettiä myös tulevia käyttötarkoituksia.

Isompi 29” pyörä kulkee ketterästi myös maaston ulkopuolella, pelkästään maastoajoon tarkoitettu pyörä voi sen sijaan olla hieman pienempikin hyvän maastokulun varmistamiseksi.