Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 50€ ostoksille toimitus 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Toimitustavat ja pakettipalvelut

 

Käytämme pakettien toimittamiseen Postin ja Matkahuollon palveluja. Voit tilata pakettisi noudettavaksi heidän noutopisteistään tai tilata paketin kotipihallesi. Meillä ei ole omaa kiinteää noutopistettä vaan kaikki tilaukset toimitetaan logistiikkayhtiöiden noutopisteisiin tai kotiovelle. Jotkut tuotteet sisältävät ilmaisen toimituksen ja tämä kerrotaan tuotesivulla erikseen. Tilaukseen voi valita tarpeen vaatiessa eri toimitus- ja laskutusosoitteet. Yrityksille tarjoamme erikseen toimitukset suoraan työmaalle.

}
Toimitusaika 1 - 5 arkipäivää
Tilaa ennen klo 14, lähtee usein samana päivänä
Tuhansia noutopisteitä & kotiinkuljetus

Mitä toimitustapoja voin valita ja miten seuraan lähetystäni?

Kun paketti lähtee varastoltamme, siirtyy se kuljetusyhtiön vastuulle. Voit seurata paketin kulkua heidän sivuillaan. Ongelmatapauksissa ota ensisijaisesti yhteyttä kuljetusyhtiöön, koska emme tiedä paketin menosta sen enempää kuin mitä seurantapalvelut kertovat. 

Posti

Seuraa pakettia:  Klikkaa tästä
Yhteystiedot: Klikkaa tästä

Matkahuolto

Seuraa pakettia: Klikkaa tästä
Yhteystiedot: Klikkaa tästä

Usein kysyttyä toimituksista

Mitä toimitukset maksavat?
 • Pakettitoimitukset alle 100€ ostoille 4,90€ ja yli 100€ ostoille ilmainen.
 • Kotiinkuljetetus aina 9,90€
 • Palautuskustannukset

  • Takuunalaisten tuotteiden palautukset ovat maksuttomia
  • Noutamaton paketti ei ole maksuton, siitä peritään toteutuneet palautuskustannukset
  • Rahtipalautukset eli yli 35 kiloa painavien tuotteiden palautus on maksullinen sillä rahtikustannukset ovat arvokkaita
  • Ilmainen palautus koskee vain täysin käyttämättömiä tuotteita ja alle 35 kg painavia pakettipalautuksia
Pakettia ei näy eikä kuulu?

Jos pakettia ei näy eikä kuulu niin tarkista sen tila ensiksi seurantakoodilla. Jos aikaa on kulunut yli 5 arkipäivää niin soita sille kuljetusyhtiölle, joka pakettisi kuljettaa ja kysy heiltä paketin tilaa. Kun paketti lähtee varastoltamme on se kuljetusyhtiön vastuulla.

Miksi tilaus on jaettu useampaan pakettiin?

Isomman kokoiset tuotteet pakataan usein useampaan laatikkoon, koska ne eivät mahdu yhteen laatikkoon. Tuotteet ovat näin pakattu valmiiksi tehtaalla ja ne lähetetään samoissa laatikoissa sinulle kuin ne lähetetään meille. Saat kuitenkin seurantatunnuksen, jolla voit seurata pakettien kulkua. 

Lisäksi jos tilaus lähetetään useana lähetyksenä emme voi taata sitä, että paketit saapuvat samaan aikaan sillä on mahdollista, että ne erkanevat hetkellisesti toisistaan kuljetuksen aikana. 

Jos tilauksesi sisältää oman varastomme sekä maahantuojan varaston tuotteita, lähetetään ne useasta eri varastosta ja siksi ne voivat myös saapua eri aikaan. Pyrimme kertomaan tuotekorteissa erikoispitkistä toimitusajoista.

Sain vain osan tilaamistani tuotteista, miksi?

Tietyt tuotteet ovat sellaisia, että ne on pakattu useampaan laatikkoon ja jokainen paketti yleensä saa oman lähetyslappunsa. Sähköpostissasi pitäisi olla seurantatunnus paketin seurantaan. Paketit saattavat hetkellisesti erkaantua kuljetuksessa tai saapua eri aikaan toimipisteeseen.

Lisäksi jos tilaus sisältää heti varastossa olevia tuotteita sekä tilaustuotteita, saapuu tilaustuote helposti eri aikaan. 

Tarkasta toimituksen tila seurantakoodilla ennen yhteydenottamista.  Muissa ongelmatapauksissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa https://www.diileri.com/yhteystiedot/

Tilasin paketin pakettiautomaattiin, mutta se pitikin noutaa postista?

Joskus paikallinen pakettiautomaatti voi yksinkertaisesti olla täynnä ja automaattin ei voi tällöin pakettia jättää vaan kuski joutuu viemään sen postin toimipisteeseen. 

Missä seurantakoodini on?

Kun tilaat verkkokaupastamme niin saat tästä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Seurantakoodi on tässä vahvistuksessa. Voit käyttää seurantakoodia sitten kyseisen kuljetusyhtiön nettisivuilla paketin seurantaan. 

Miten palautan paketin?

Jos haluat palauttaa tilauksesi tee siitä meille ensin palvelupyyntö osoitteessa https://www.diileri.com/asiakaspalautus/

Otamme asian käsittelyyn ja olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla, jotta asia saadaan hoidettua. Lähetämme sinulle palautuskortin. Hoidamme palautukset saapusmisjärjestetyksessä. Vastausaika yleensä 1-3 arkipäivää. Tuotteet palautetaan varastollemme Taalintehtaankatu 4, 20750 Turku.

Muistathan, että tuote tulee olla pakattuna hyvin ja olla uutta vastaavassa kunnossa.

Palautuskustannukset

 • Takuunalaisten tuotteiden palautukset ovat maksuttomia
 • Noutamaton paketti ei ole maksuton, siitä peritään toteutuneet palautuskustannukset
 • Rahtipalautukset eli yli 35 kiloa painavien tuotteiden palautus on maksullinen sillä rahtikustannukset ovat arvokkaita
 • Ilmainen palautus koskee vain täysin käyttämättömiä tuotteita ja alle 35 kg painavia pakettipalautuksia
Miksi paketti ei saapunut minua lähimpään noutopisteeseen?

Valitsin verkkokaupassa minua lähimmän noutopisteen, mutta paketti menikin Matkahuoltoon tai Postiin. Jos kuljetuksessa on sattunut virhe, kannattaa lisätietoja kysellä pakettia kuljettaneelta kuljetustyhtiöltä, koska emme voi tietää aina syytä miksi paketti on jaettu väärään noutopisteeseen.

Esimerkiksi Bussi- ja Pikapaketit kuljetetaan Matkahuoltoihin. Lähipaketit kuljetetaan K-Markettiin, R-Kioskiin tai muihin Matkahuollon pakettipisteisiin.

 

 

Toimitammeko yritysosoitteisiin?

Kyllä. Yritykset voivat tilata tuotteita suoraan työmaalle. Voit kassalla antaa eri laskutus- ja toimitusosoitteet. Voimme myös puhelimella tai sähköpostilla sopia erikoislähetyksistä.

Toimitammeko ulkomaille?

Tiettyjä tuotteita voimme myös toimittaa ulkomaille, mutta tästä on aina sovittava erikseen ja me tarkistamme asian kuljetuksia hoitavalta yhtiöltä.