Yhteensä: 0,00 


Ostoskori on tyhjä.

Valitse sivu

Tietosuojaseloste

Päivitetty 2019

Yleisesti

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tietosuojaselosteella kerromme asiakkaillemme heidän henkilötietojen käsittelystä. Käyttääkseen Diileri.com verkkokaupan palveluita tulee asiakkaan hyväksyä tämän tietosuojaselosteen ehdot. Keräämämme tiedot voidaan jakaa käyttäjän itse luovuttamiin tietoihin, verkkokauppamme käytöstä havannoituihin sekä analytiikan avulla saatuihin tietoihin. Tietoja käytetään tilausten käsittelyyn, verkkokaupan palvelun parantamiseen, tuotesuositusten ja markkinoinnin tarjontaan.

Rekisterinpitäjä 

Diileri.com
Dymont Installation OY
2115056-9
Katsastustie 8, 61800 Kauhajoki

Tietosuojaan sekä omiin henkilötietoihin liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@diileri.com.

Mitä henkilötietoja mahdollisesti keräämme?

Henkilötiedot jota käytämme ovat itse asiakkaan antamia tietoja käyttäessään verkkokauppamme palveluita. Verkkokauppamme palveluita ovat mm. tilaaminen verkkokaupastamme, rekisteröityminen verkkokauppamme asiakkaaksi,  suoramarkkinointikirjeen tilaus, tiliasiakkuuden avaus yritykseemme. Suoramarkkinointikirjeessä meille jää tietoon vain asiakkaan sähköpostiosoite ja asiakas voi itse lopettaa suoramarkkinointikirjeen perumalla sen esimerkiksi ottammalla yhteyttä asiakaspalvelu@diileri.com.

Maksutietojen, yhteystietojen ja tunnistetietojen antaminen on pakollista ostaaksesi Diileri.com verkkokaupasta. Tietojen pääasiallinen antaja on käyttäjä itse, mutta saatamme saada lisätietoja yhteistyökumppaneiltamme esim. luottopalvelun tarjoajalta. Jos saamme tietoa kolmannelta osapuolelta ilmoitamme tästä asiakkaalle ensimmäisessä yhteydenotossa tai viimeistään kuukauden sisällä tietojen vastaanotosta.

Alla tiiviste tiedoista joita asiakkaista voidaan kerätä:

  • Asiakkaan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoitetiedot ja henkilötunnus
  • Maksutiedot, laskutustiedot ja luottosopimukset 
  • Ostohistoria eli tilatut tuotteet ja tilausten hinnat
  • Toimitustiedot eli toimitustapa ja toimitusosoite
  • Tuotearvostelut, jotka asiakas on itse kirjoittanut
  • Verkkokauppamme Diileri.com käyttö ja selaustiedot ja päätelaitetiedot
  • Tuotteiden suositus ja muut kohdennettuun sisältöön käytettävät tiedot ja tunnisteet
  • Sijantitiedot asiakkaan omalla suostumuksella käyttäessään palveluamme, käytetään toimitusajan sekä lähimmän paketin noutopisteen arviointiin

Mihin käytämme henkilötietoja?

Keräämme vain sellaista tietoa, jolla saamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ja luotettavan asiakaspalvelu ja ostokokemuksen. Asiakkaana sinulle on oikeus päivittää, muuttaa tai poistaa tietojasi ottamalla meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Käytämme henkilötietoja seuraavissa asioissa:

  • Asiakastilin ylläpitoon
  • Diileri.com verkkokaupan palveluiden tarjontaan
  • Tilausten käsittelyssä, toimittamisessa ja arkistoimisessa
  • Takuu, palautus ja hyvitys asioiden hoitamisessa
  • Kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamisessa
  • Diileri.com toiminnan ja palveluiden parantamisessa
  • Asiakassuhteiden ja ostokokemuksen parantamisessa
  • Analytiikka ja tilasto tarkoituksissa
  • Väärinkäytösten, rikosten ja petosten estämisessä
  • Luottotietojen tarkastamisessa, jos laskutusasiakas
  • Paremman asiakaspalvelun tarjoamisessa

Mihin mahdollisesti luovutamme henkilötietoja?

Jotakin tietoja saatetaan luovuttaa kolmansille osapuolille, jotta voimme tarjota palveluamme teille. Käytännössä tarkoittaa esim. maksupalveluntarjoajaa sekä paketin toimittajia. Alla tietoja kolmansista osapuolista joille tietoja voidaan luovuttaa. Kolmannet osapuolet vastaavat itse omalla tavallaan henkilötietojesi käytöstä.

  • Tilauksen toimittamiseksi nimi, puhelin, sähköpostiosoite ja katuosoite kuljetusyhtiölle
  • Maksupalveluiden tarjoajat, kun maksat ostoksen verkkokaupassamme millä tahansa maksutavalla jota tarjoamme
  • Analytiikka ja tilastointikumppanit (Analytiikkaan perustuva käytetty tieto on anonymisoitua tai pseudonymisoitua aina mahdollisuuksien mukaan, ja vain me pysytmme yhdistämään pseudonymisoidun tiedon nimeesi)
  • Tuotesuositus ja personointikumppanit
  • Sähköpostimarkkinointikumppanille, jos asiakas on tilannut sähköpostiin uutiskirjeemme
  • SMS-kumppanille, jos tekstiviestit on sallittu
  • Takuuasioissa tiedot annettaan tarvittaessa maahantuojalle tai huoltoyhtiölle
  • Perintäyhtiölle, jos saatava joudutaan laittamaan perintään
  • Kirjanpitäjälle kirjanpitoa varten
  • Tarvittaessa luovutamme tiedot viranomaisille. Informoimme tästä asiakasta, jos se on lain puiteissa sallittua.

Emme siirrä henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle ilman asiakkaan suostumusta.

Käytämmekö evästeitä. Alla lisätietoja evästeisiin liityvissä asioissa

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.
Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään, asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä,
kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Evästeitä käytetään myös asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen, toimitusajan arviointiin, ostoskorin ja kassan toimintoihin. Jotta tämä palvelu toimii on nämä pakko hyväksyä. Voit myös estää evästeiden käyttöä esim. selaimen DoNotTrack toiminnolla tai tyhjentää evästeet selaimen tai jonkin toisen ohjelman avulla.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Sivumme käyttävät Google Analytics evästeitä. Tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen omille palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n alueen ulkopuolella. Näihin sovellettaan silloin paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä. Analytiikka evästeemme keräävät tietoa siitä miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme esimerkiksi eniten käydyt sivut, virheviestit, mitä tuotetta on eniten katseltu, mitä tuotetta on eniten ostettu. Nämä evästeet eivät kerää tietoja joista voisi käyttäjän tunnistaa vaan ovat anonyymejä ja käytetään vain sivustomme toimivuuden parantamiseksi. Sivustomme käyttää myös Facebookin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa näiden toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Kolmannet osapuolet vastaavat itse omalla tavallaan tietosuojastaan, emmekä ole siitä vastuussa.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Kaikki tiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä, vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä. Diileri.com säilyttää asiakastiedot Suomessa. Konesalit jota käytämme sijaitsevat suomessa ja ovat erittäin korkeatasoisesti suojattuja hyökkäyksiä vastaan. Myös verkkokauppamme käyttää erittäin vahvoja tietoturvaohjelmia hyökkäyksiä vastaan. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Diileri.com huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli asioit verkkokaupassamme ja annat meille maksamista ja toimitusta varten tietosi nämä tiedot säilyvät järjestelmässämme toistaiseksi. 

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi?

Mikäli sinulla on tili verkkokauppaamme, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti Diileri.comille. Diileri.com voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Diileri.com vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Linkit kolmansien osapuolien sivuille

Sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolien ylläpitämille sivustoille. Emme vastaa tällaisten kolmansien osapuolien sivustojen sisällöstä tai yksityisyydensuojakäytännöistä vaan he huolehtivat tästä itse.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostettamme ilmoittamatta siitä sivustolla. Suosittelemme että tutustut tietosuojaselosteemme säännöllisesti.

Vastuu

Emme ole vastuussa käyttäjän yhteyksien toimivuudesta tai turvallisuudesta. Emme ole vastuussa myöskään palvelun, sivustomme tai niiden sisällön tietojen ajankohtaisuudesta, tarkkuudesta, häiriöistä, vioista yms. 

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa?

Mikäli järjestelmäämme kohdistuu sellainen tietomurto, jolle emme voi mitään kaikista suojauksista huolimatta tiedotamme sinua tapahtuneesta mahdollisimman pian.

Toimituskulut

Alk. 0€

Toimitusajat

2-5 vrk

turvalliset

Maksutavat

palautusoikeus

30 VRK

Olemme kotimainen verkkokauppa. Tuotteita työkaluista urheiluvälineisiin. Suomalaista asiakaspalvelua. Paljon tarjouksia.

Ota yhteyttä

010 201 1960
asiakaspalvelu(at)diileri.com
ark. 10.00 - 16.00
#Diileri.com@Facebook.com
Blogi, tiedotukset yms.

Yrityksille

Yritysmyynti
0