Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen vapaa-ajan ja työkalujen verkkokauppa

Neuvottelimme HEAD – polkupyörä tukkurin kanssa sopimuksen ja Diileri.com on nyt valtuutettu HEAD-polkupyörien jälleenmyyjä. Voit siis luottaa siihen, että pystymme palvelemaan sinua kaikissa pyöriin liittyvissä asioissa aina osien teknisistä tiedoista takuuasioihin asti.

Euroopassa valmistettu

Kaikki HEAD polkupyörät valmistetaan Tsekissä Opavassa Novus Bikesin tehtaalla. Jokainen polkupyörä kasataan tarkasti käsin, jolla varmistetaan polkupyörien korkea laatu. Voit luottaa siihen, että polkupyörät ovat toimia ja turvallisia.

Maastopyörät, sähköpyörät ja lastenpyörät

Head valmistaa useanlaisia polkupyöriä, mutta olemme itse jälleenmyyjänä panostaneet maastopyörä- ja sähköpyörävalikoimaan. Diileri.comista löydät siis kattavasti eri mallisia maastopyöriä aikuisille, nuorille ja pienemmille lapsille.

Valikoimassamme on useita malleja, joista voit valita helposti parhaiten sinulle sopivimman mallin. Löytyy edullisia maastopyöriä jotka sopivat satunnaiseen ajoon sekä malleja jotka sopivat aktiivisesti ajavalle.

Jos suosit sähköä niin valikoimastamme löydät myös maastosähköpyörät sekä perinteisemmät kaupunkiajoon tarkoitetut sähköpyörät.

Kurkkaa HEAD-maastopyörävalikoima tästä.