Asiakaspalvelu ark. 10 – 16

yli 100€ pakettitoimitukset 0€

30 vrk palautusoikeus

100% kotimainen

Painopeitot ovat erittäin suosittuja ja olemme niistä kuulleet paljon. Testasimme itse G’Night painopeittoja ja yllätyimme niiden rentouttavasta vaikutuksesta. Kummasti nämä tuotteet ilmestyivät verkkokauppamme tuotevalikoimaan. Kerrommekin nyt hieman enemmän painopeitoista…

G-night painopeitto 5kg

Mikä on painopeitto?

Painopeitto on nimensä mukaan painava peitto. Se on notkea, hyvin kehon ympärille muotoutuva. Täytteenä peitossa on mikrolasikuulia ja vanua. Vanukerros pitää peiton pehmeänä ja mikrolasikuulat tuovat painon. Mikrolasikuulat on ommeltu omiin taskuihin, jotka takaavat tasaisen painon kehosi ympärillä.

Peiton vaikutus perustuu painontunteen aiheuttamiin seikkoihin, lievittää stressiä pienentämällä stressihormonin kortisolin tuotantoa, se lisää mielihyvähormonien tuotantoa sekä aktivoi unihormonin melatoniinin erittymisen. Niitä on käytetty terapiassa esim. levottomuuden hoidossa, levottomiin jalkoihin ja unenlaadun parantamiseen.

G’Night painopeitot ovat täysin myrkyttömiä, ekologisia, hajuttomia ja hypoallergeenisia!

Miten valitsen oikean painopeiton?

Peiton painon tulisi olla n. 8 – 12% käyttäjänsä painosta. Jos painat esimerkiksi 70kg ja lasketaan siitä 10% on se 7kg, joten silloin 7kg painopeitto on sinulle hyvä. Jotkut suosivat myös painavampaa peittoa.

Painopeitoille suosittelemme myös omaa lakanaa. Lakanassa on pitkällä sivulla vetoketju, joka helpottaa peiton laittoa sisälle. Lisäksi lakanssa on reunoissa ja nurkissa narut, jotka voit sitoa painopeiton lenkkeihin. Painopeitoille erikseen suunniteltu oma lakana pysyy paljon paremmin paikoillaan kuin tavallinen lakana. Aikuisten lakanan hinta vain 29,90€ ja lasten mallin lakana 24,90€.

Painopeittoja löytyy aikuisille, jotka ovat mitoiltansa 150 x 200 cm ja valittavanasi on painot 5kg, 7kg ja 9kg. Lapsillekin löytyy oma miellyttävä painopeitto, jonka mitat ovat 110 x 150 ja painot 3kg, 4kg ja 5kg.

On tärkeää, että pienikin käyttäjä pääsee itse pois peiton alta! Painopeittoja ei suositella, jos sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia/osteoporoosia.

Painopeiton pesu ja muut ohjeet

Huomaathan, että painopeitot painavat ja tämä saattaa aiheuttaa rajoituksia pesukoneellesi. Muutoin painopeiton voi pestä vesipesussa 40 asteessa. Huuhteluaineet, valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu on kielletty. Kuivaamiseen suositellaan tasokuivausta.

Tutustu G’Night painopeittoihimme

Voit katsoa kaikki mallimme painopeitto-osastoltamme ja jos kiinnostuit niin voit ostaa itsellesi taikka lahjaksi peiton edulliseen hintaan verkkokaupastamme. Muista myös ostaa lakana sillä suosittelemme sitä oman kokemuksen perusteella lämpimästi. Koe G’Night painopeittojen miellyttävä ”halaus” ja nauti!

Katso kaikki painopeitot tästä