Valitse sivu

Olemme ottaneet edustukseemme Artic Bright lisävalot, joista olemme käsin valinneet parhaat päältä. Valikoimastamme löydät valoja sekä autoihin että työkoneisiin. Lisäksi meiltä saat sopivat johtosarjat ja kiinnitystelineet valoille.

Arctic Brightin valoissa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Ne ovat valmistettu laadukkaista osista ja ovat tehty kestämään pohjoismaisia olosuhteita, kuitenkaan pilaamalla tuotetta liian kovalla hinnalla! Kaikilla Arctic Brightin valoilla on kahden vuoden takuu.

Yhtenä huippu mallina mainittakoon Arctic Brightin HL 120W LED lisävalon, jossa on lämpöelementti lasissa, joka pitää valaisimen pinnan aina sulana kovassakin tyrskyssä ja pakkasella. Tehoa 120W ja lumenia 10800.

Lisäksi voisi mainita tyylikkään matalan mallisen lisävalon, jopa alle 4cm korkeudeltaan olevan ARCTIC BRIGHT BL 60W SLIM LED LISÄVALO, jossa tehoa 60W ja lumenia 5400.

Katso kaikki muutkin lisävalot tästä linkistä: https://www.diileri.com/tuote-osasto/ajoneuvot-ja-tarvikkeet/lisavalot-autoon/

Toimituskulut

Alk. 0€

Toimitusajat

2-5 vrk

turvalliset

Maksutavat

palautusoikeus

30 VRK

Olemme kotimainen verkkokauppa. Tuotteita työkaluista urheiluvälineisiin. Suomalaista asiakaspalvelua. Paljon tarjouksia.

Ota yhteyttä

010 201 1960
asiakaspalvelu(at)diileri.com
ark. 10.00 - 16.00
#Diileri.com@Facebook.com
Blogi, tiedotukset yms.

Yrityksille

Yritysmyynti
0